Länge sedan...

Jag har verkigen dåligt samvete för att jag inte tagit mej tid att skriva i min blogg...
Men jag tappade sugen när det visade sej vara krångligare än jag trodde att piffa till den. För efter att ha tittat på en massa andra tjusiga bloggar med bilder och tjusiga bakgrunder ville jag förändra min egen blogg. Men det var inte så enkelt, och då tappade jag sugen. Men nu ska jag försöka bli lite aktivare så att jag får behålla alla mina 3(!) trogna läsare...
Ikväll har jag varit på vårens sista stickcafé på Emmas och fått lite ny stickinspiration. Jag har inte riktigt varit inspirerad att sticka senaste veckorna. Men nu kom lite av lusten tillbaka!
Och förhoppningsvis kan jag lägga lite av den energi, som tidigare gått åt till att fundera ut och handla veckans mat , på att sticka istället! Jag har nämnligen börjat prenumerera på Ammismatkasse, dvs jag betalar 680 kr och får på söndagen hem all mat samt recept för 5 middagar. Visst låter det underbart! Hitills har vi lagat 2 middagar och ingen har protesterat! Och dessutom lär man få dra av de 230 kr som är seviceavgift som hushållsnära tjänster!
Kan det bli bättre?

RSS 2.0